Wij zijn gesloten tot 30 April.

VRIJWILLIGERS

In 2003 is Stichting Zwembad de Bosberg opgericht met als doel:
Behoud van het zwembad. Familiebad de Bosberg wordt volledig gerund door vrijwilligers.

En nu 19 jaar later draaien wij nog steeds met heel veel trots en met een mooie groep enthousiaste vrijwilligers.
Echter jaarlijks vallen er helaas ook vrijwilligers weg doordat ze ouder worden, door ziekte of gebrek of doordat hun privéomstandigheden veranderen.
Familiebad de Bosberg is gelegen op een 7 hectare groot terrein, met 3 zwembaden omringd door ruime ligweides. Er zijn diverse voorzieningen: een horeca met terras, een kiosk, een speeltuin en 3 kampterreinen.
Dit alles vergt een hoop organisatie, bezetting en onderhoud en om continuïteit te kunnen waarborgen hebben we mensen nodig.
Tijdens het seizoen hebben we bijvoorbeeld gemiddeld 8-12 vrijwilligers per dag nodig om probleemloos te kunnen draaien en dat gedurende 18 weken lang, 7 dagen per week.
Om het voortbestaan van het zwembad voor de toekomst te kunnen garanderen zijn we continue op zoek naar nieuwe enthousiaste mensen die de mooie taak van vrijwilliger bij ons op zich willen nemen.

Om je meer inzicht te geven betreffende de inhoud van de verschillende taken, hebben we van elke taak een korte beschrijving op onze website gezet.
De diverse zijn verdeeld onder WERKGROEPEN.
Klik op een WERKGROEP voor meer informatie.

Heb je nu geen enkel idee wat welke taak voor jou is weggelegd en wil je eens een kijkje komen nemen of meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact op met Jill en/ of Werner van vrijwilligersbeheer -> vrijwilligers@familiebaddebosberg.nl