EEN ZWEMBAD VOOR DE HELE FAMILIE

Familiebad de Bosberg is een zwembad voor alle zwemmers. De combinatie van het 50-meterbad, het instructiebad en het peuter- en kleuterbad, maakt de mogelijkheden ongekend. Veel zwemplezier!

De baden zijn verwarmd en zijn zo’n 24-25 graden Celsius. Naast de baden vind je ligweides waar je heerlijk kunt ontspannen, ook picknicken is een aanrader!


Instructiebad

Het 90 centimeter diepe instructiebad is zeer geschikt voor de jongere zwemmers. Het bad beschikt dan ook over een glijbaan en waterattractie. Rondom dit bad zijn er diverse bankjes geplaatst vanwaar u een goed overzicht over de kinderen heeft.


Peuter- en kleuterbad

Het ondiepe peuter- en kleuterbad is bedoeld voor de allerkleinsten. In dit bad kunnen zij samen met, of veilig in het zicht van hun ouders, zwemmen. Rondom het peuterbad is er een ruime ligweide voor ouders of verzorgers om zo dicht mogelijk bij de kleintjes te kunnen blijven. Ook staan er enkele picknicktafels met banken onder een overspanning van zeil. Zo kunt u ze goed in de gaten houden en met een gerust hart van de zon genieten.


50-meterbad

Het 50-meter (wedstrijd)bad beschikt over maar liefst zeven banen. Het bad is voorzien van wedstrijdstartblokken en is 1.20 tot 2.00 meter diep. Vanaf de 'sjlingergäöt' - een reuzeglijbaan - glij je zo het 50-meterbad in. Bij dit bad is er altijd een badmeester en toezichthouders aanwezig.